1.6.2022
LALA
Aj tento rok organizujeme spoločný výjazd na výnimočný slovinský festival MENT Ljubljana, súčasťou ktorého je aj dvojdenná hudobná konferencia s medzinárodnou účasťou.

 

MENT Ljubljana sa koná v termíne 8.-10. júna v Ľubľani, v kultúrnom centre Kino Šiška a v kluboch v Metelkovej a okolí. Počas troch dní na ňom vystúpi vyše 80 kapiel a umelcov z rôznych krajín Európy. Konferencia sa koná dva dni, vo štvrtok a v piatok, súčasťou sú prednášky, diskusie, workshopy a rôzne príležitosti na networking.

 

Tento rok sa na MENT Ljubljana chystá zatiaľ najpočetnejšia skupina zo Slovenska. Predstaviteľov hudobných festivalov SHARPE music festival and conference a nitrianskeho festivalu FLAAM môžete stretnúť v rámci oficiálneho programu konferencie MENT vo štvrtok a v piatok 9. a 10.6. v rámci speed-networking sessions. V rámci podobnej networkingovej session ale tentokrát zameranej na kultúrne centrá a kluby, bude možné stretnúť aj predstaviteľov bratislavskej Novej Cvernovky.

 

Zo slovenských umelcov sa tento rok v programe predstaví zoskupenie God and Eve, ktoré zahrá v piatok 10.6. o 21:00 v priestore Klub CD, Cankarjev dom.

 

Viac info nájdete tu: https://www.ment.si/en/

 

? ???̌ ?? ???? ??????̌?? ?? ?????????? ??́??????!
Vybraným záujemcom ponúkame:
- vstup na festival a konferenciu
- spoločnú dopravu z Bratislavy do Ľubľany a späť (odchod v stredu 8.6. a príchod v sobotu 11.6.)
- ubytovanie si zabezpečuje každý účastník sám
Prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára tu: https://forms.gle/NZQm9LzMK8bA9jMy6
? ???????? ?? ????????? ??????́?̌?? ?? ?????? ??. ??́?.

 

Projekt z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia.